főoldal
bemutatkozás
esküvői smink

alkalmi smink

fotó smink
referenciák

kapcsolat

   
 


Rengeteg pár számára eljön a pillanat, amikor elhatározzák, hivatalosan is összekötik közös életüket. Az esküvő, lakodalom a házasélet kapuja, melyen átlépve a közös jövő nyílik meg előttük. Mindig meghatottan figyelem az esküvői vendégsereg csodálatát, a menyasszony szépségének dicséretét. Az elismerésekből titkon magam is kiveszem a részem, mert tudom, hogy a sminkjeim által a szép, lehet még szebb. Az esküvői fotók és esküvői videók őrzik a legszebb pillanatokat a nagy napról. Viszont hiába a profi esküvői fotós és videós, ha a professzionális sminkre nem fordítunk kellő figyelmet. A megfelelő sminket és a valóban tartós sminkeket a legkorszerűbb digitális technika sem tudja pótolni. Gyakorlott profi esküvői sminkesként ajánlom alkalmi, - esküvői és báli sminkjeimet a legszebb napra.
 
 
Az esküvő napján a menyasszony lakásán- házában készítem el az előre megbeszélt és lepróbált sminket. Próba sminket minden menyasszonynak ajánlok. Ezt az esküvő előtti napokban készítjük el, igazodva a kiegészítőkhöz. Megrendelőimhez mindíg pontosan, a megbeszélt időben érkezem. A tisztaságra és a higiéniára maximálisan ügyelek. Így nem kell tartani attól hogy minden úszik a sminktől. A smink készítésénél nagyon fontosnak tartom a higiéniés előírások betartását. Nálam nem megengedett, hogy a megrendelő valamilyen fertőzést kaphasson a nem tisztán tartott sminkes eszközöktől. Lehetőség van a menyasszonyon kívül a vőlegyény, az örömanya- örömanyák, koszorús lányok, családtagok sminkelésére is. Sokan meglepődnek, amikor a vőlegény sminkjéről beszélünk. A mai világban, amikor a profi esküvői fotósok nagyfelbontású gépekkel dolgoznak, egyre jobban előtérbe kerül a vőlegény sminkelésének az igénye. Természetesen csak egy matt alapozásról van szó, speciális,- erre külön kifejlesztett alapanyaggal. Szükség esetén a szemek környékét is sminkeljük. A fotózás után a felvitt alapozás könnyen eltávolítható, lemosható. Így nem kell a vőlegénynek feszengenie a szokatlan érzéstől. Professzionális esküvői sminkesként az elmúlt években több, mint 100 esküvőn dolgozhattam. Amennyiben Te is megtisztelsz a bizalmaddal, szeretettel állok a rendelkezésedre.

 

                

 

                

 

                

 

                

 

                

 

 

 

        

 

        

 

        

 

        

 

       

 

        

 

 
A képeket Kürtös Márton készítette.
www.fotoguru.hu
 

smink, sminkes, professzonális smink, esküvő smink, esküvői smink, esküvői sminkes, alkalmi smink, nappali smink, esti smink, fotó smink, szinpadi smink, test smink, első randi smink, báli smink, ballagó smink, szépkorúak sminkje, gyerek smink, arcfestés, férfi smink, fantázia smink, divat smink, extrém smink, gésa smink, korok sminkjei, Make Up, menyasszonyi smink, vőlegény smink.